A nagyításhoz kattintson a képre!

Modeka Black Rain esőruha tesztElvittük magunkkal a horvátországi kirándulásra a Modeka Black Rain eső overállt . Egy hosszú túrán elvégre bármikor adódhat úgy, hogy elered az eső.

Bár a túrán végig szép idő volt, de a teszt lefolytatására, már Budapesten sort tudtunk keríteni két nappal az indulás előtt. A városban motorozva olyan felhőszakadásban sikerült eljutni a garázsomig , amilyen igazán ritkán adódik. Májusi eső így most a teszt szempontjából aranyat ért! Az utakon szinte hullámokban hömpölygött az esővíz és aki tehette , inkább félreállt megvárni míg csillapodik valamelyest  a felhőszakadás. Két dolog járt a fejemben. Az egyik hogy aznap takarítottam le jó alaposan a motort, a másik pedig hogy milyen jó érzés csak látni az ítéletidőt, de nem érezni !

A Black Rain ebben a sötét ,felhős esőzuhatagban is állta a megpróbáltatásokat és „megúsztam szárazon” a vihart. A túrán a hajnali indulásoknál a hálós kabátra véve, a szélzáró tulajdonságát is igazolta. Ami ezen felül külön említést érdemel, az a hálós betét az esőruhán belül, amely nem hagyja hogy az esőruha  a ruhánkhoz, vagy a bőrünkhöz  tapadjon.

A Modeka Black Rain termékünket az oldalunkon erre a linkre kattintva találod: http://modeka.hu/termek/modeka-black-rain-esooverall.523.html