A nagyításhoz kattintson a képre!

Modeka AFT AIR 4 évszakos motoros kabát -Videós tesztekkel


A termék ára: 169 990 Ft
Sokoldalú, 4 évszakos motoros kabát. 
Prémium szintű kényelem a Tactel® anyaghasználatnak köszönhetően.
 
Kopásálló Cordura® AFT hálószövettel a kabát külső felületén. 
A kabát külső felülete nem csak az AFT (Air Flow tecnology) paneleken keresztűl szellőzik, hanem a Tactel® szövet és a kényelmi streccs betétek miatt az egész felületén. A Tactel® szövetről részletesebben honlapunkon az anyaglexikon menüpontunkban olvashatsz.
 
Tesztjeink szerint „Naked” motoron viselve , már 20Km/h sebességtől nem érzed hogy kabát van rajtad, annyira szellős ha a thermo bélést 
és a szél és esőzáró membránt egy egyszerű mozdulattal kicipzárazod.
 
Az eső és szélzáró membrán a hűvösebb reggeleken, vagy az eső ellen is védelmet nyújt. 
A MODEKA AFT AIR kabátunkban a világon jelenleg legmagasabb tudású Sympatex® membrán technologiát használjuk. 
A Sympatex® membrán jelenleg a világon a membrántechnológia csúcsát képviseli 45.000mm-es tudásával. 
A Sympatex® membrán páratlan képességeinek megismerésére érdemes időt szánni és honlapunkon részletesen olvasni, az anyaglexikon menüpontban ennek a membránnak a különleges tudásáról.
A 45.000mm-es tudás nem csak katalógus adat, hanem a lentebbi linken látható videón és a korábbi Modeka Panamericana videón is bizonyított . 
Fontos megemlíteni, hogy ez a csúcstecnológiás membrán nem csak az eső ellen véd, hanem a testpárát-izzadtságot is elvezeti, így nem izzadsz bele. Csak ez a membrán képes arra, hogy érzékeli , mennyire izzadsz és úgy nyitja a membránon lévő sejteket, így biztosítva hogy az izzadtság a legjobban eltávozhasson a kabátból. 
 
Szintén kivehető a kabátból a thermo bélés, amely nem csak a hideg ellen nyújt védelmet, hanem elegáns steppelt kialakítású, önnáló kabátként is viselhető. (Lásd.fénykép) 
Motoros túrán így nem kell pulóvert, vagy széldzsekit elcsomagolnod, elég a kabátban található thermo részt elvinned magaddal.
Amikor egy többnapos túrán az esti program egy étterem, vagy nyár esti séta, még inghez viselve is elegáns a kabát belső része. 
A kényelmi és komfort extrákon túl, a protektoros védelem is a legmagasabb szintű ebben a kabátunkban.  
LEVEL2-es , "Sehr Gut" minősítést kapott SAS-TEC protektorok a jelenleg legmagasabb védelmi szabványt teljesítve védik a kabát viselőjét. 
LEVEL 2 gerincprotektor, LEVEL 2 váll protektor, és állítható helyzetű LEVEL 2 könyök protektor található a kabátban.
A kabát gyárilag kialakított mellkasvédő protektorzsebeket is tartalmaz, amelyekbe opcionálisan elhelyezhető a SAS-TEC mellkasvédő protektora.
Nadrággal összecipzárazható. Elérhető kínálatunkban az AFT AIR nadrág ide kattintva: https://modeka.hu/termek/modeka-aft-air-4-evszakos-motoros-nadrag-videos-teszt.722.html
Az alábbi linken látható videós tesztben próbára tettük az AFT AIR kabátunkban található Sympatex® membránt.
Ahogyan a korábbi tesztünkben a MODEKA PANAMERICANA szettünknél, úgy itt, ennél a kabátnál is tökéletesen vizsgázott! 
Mindig kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy termékeinket mi magunk is használjuk, leteszteljük és így valós tudásra tegyünk szert, amit aztán 
nektek ügyfeleknek tovább tudunk adni.
Nem csak száraz katalógus adatokat akarunk ismerni, hanem tudni akarjuk, hogyan fogod magad érezni a termékünkben. 
Nézd meg a videós tesztjeinket a Modeka AFT air termékünkről ide kattintva: https://modeka.hu/termek/modeka-aft-air-tartosteszt-videokkal.729.html
A termék rendeltetésszerű használat során speciális mosószerrel tisztítható !A mosószer speciálisan technikai – motoros ruházathoz lett fejlesztve, használatával a termékek nem csak tisztán tarthatóak, de várható használati idejük is növekszik!A Speciális motoros ruházathoz fejlesztett mosószert az alábbi linkre kattintva érheti el:https://modeka.hu/termek/hey-combi-wash-technikai-ruhazat-mososzer.30.html  Az eső és szélzáró membrán tisztításához az alábbi terméket szükséges használni: https://modeka.hu/termek/mososzer-membranos-ruhazathoz.601.html