A nagyításhoz kattintson a képre!

Modeka Panamericana négy évszakos motoros nadrág Sympatex membránnal


A termék ára: 99 990 Ft

A termék a Nemzetközi Motorrad magazin 2018/17-es számában Sehr Gut minősítést szerzett és ár-érték versenyt is nyert! A szakértők véleménye: "A Modeka Panamericana kényelme ,biztonsága és tárolásra kialakított részei példamutatóak! "  A teszt képeit mellékeltük! 

A Panamericana kabát és nadrág az Enduro magazin 2019-es évi első számában is sikerrel szerepelt! Ár- Érték versenyt nyert ! A magazinban a Panamericana kabát és nadrág szellőzését emelték ki és az ötletes kialakítását! 

A Motorrad TIPP 2019. januárjában szintén kimagaslóan jónak találta a Panamericana szettet! 

A Motorrad &Reisen magazin 2019 januárjában az alábbiakat közölte a tesztgyőztes termékről:" A Modeka Panamericana egy nagyon jól átgondolt, ötletes részleteket tartalmazó , egész évben használható négy évszakos motoros termék!" 

Elégedett ügyfeleink képei is megtalálhatóak a képek között, sőt! Egy népszerű Facebook túracsoportból is látni a képek között egy lementett üzenetváltást ! Érdemes elolvasni! 

Különösen kényelmes , erős szakítószilárdságú Tactel anyagból készült prémium minőségű négy évszakos motoros nadrág .

Az egymásra épülő rétegeknek köszönhetően már 0 Celsiustól , akár plusz 30 Celsius hőmérsékletig is viselhető , így valóban teljes évben használható !

"Air Draft " Szellőztető zsebek és nyitható Airvent szellőző cipzárak

 A nadrág nem csak a nyitható szellőzőkön keresztül, hanem a TACTEL szövet speciális szövésének köszönhetően a teljes külső részén át szellőzik!

Kivehető Sympatex® membrán: 100% vízálló és szélálló,  lélegző, dinamikus klímamembrán A Sympatex membránt a termék leírás alatt, részletesebben is bemutatjuk! JELENLEG A LEGMAGASABB SZINTŰ MEMBRÁNTECHNOLÓGIA AMIT EZ A NADRÁG TARTALMAZ! 45.000mm vízoszlop nyomásának is ellenáll 24 óra időtartam alatt! 
Kivehető  termikus bélés

Az erősen igénybevett részeken 1000D Cordura megerősítéssel!

DuPont Kevlár hővédelem a lábszár részen.

Csúszásgátló anyag az ülő felületen.

Fényvisszaverő 3M ™ Scotchlite ™ betétekkel
Állítható magasságú SAS-TEC térdvédő .A jelenlegi legmagasabb LEVEL2 védelmi szintű térd védelem.JELENLEG A LEVEL 2 A LÉTEZŐ LEGMAGASABB VÉDELMI SZABVÁNY! A MODEKA PANAMERICANA RUHÁZATBAN A LEGJOBB PROTEKTOROZÁST KAPOD! 
SAS-TEC csípővédők 
2 vízálló külső zsebbel
"Safety" biztonsági varrással készült termék

Levehető kantárral 

Elérhető színek: Fekete-szürke, Fekete- láthatósági szín

méretek: S-MÉRETTŐL 5XL MÉRETIG (Figyelem! Az 5XL méret ára az alapárnál 10%-al magasabb!) 

Hosszított lábú fazon: LM-LXL-ig 

Rövidített lábú fazon: KL-K3XL 

Kabáttal összecipzárazható

A Modeka Panamericana szettről egy ügyfelünk tesztjét ide kattintva olvashatod: http://modeka.hu/termek/modeka-panamericana-vasarloi-teszt-velemeny.556.html

A termékhez elérhető a Panamericana kabát , kétféle színben az alábbi linkekre kattintva megtekinthető: 

http://modeka.hu/termek/modeka-pan-americana-negy-evszakos-motoros-kabat-sympatex-membrannal.536.html

http://modeka.hu/termek/modeka-pan-americana-negy-evszakos-motoros-kabat-sympatex-membrannal.537.html

A Panamericana termékcsalád kesztyűjét az alábbi linkre kattintva találja:

https://modeka.hu/termek/modeka-panamericana-motoros-kesztyu.542.html

Figyelem! Amit a Sympatex membránról tudni érdemes: 

Sympatex membrán®:
Könnyű, ultravékony, tömör poliészter membrán, ami teljesen víz- és szélálló, valamint maximálisan lélegző. Ez a láthatatlan réteg a bélés és külső réteg között egy falat jelent a nedvességnek de kiengedi a párát, így a tested teljes felületén lélegezhet.

A dinamikus mikroklíma-szabályozásnak köszönhetően minél többet izzad a felhasználó, a Sympatex membrán annál több nedvességet vezet át magán kifelé. A DIN EN ISO 9237 tanúsítvány szerint a membrán teljesen szélálló, egyáltalán nem jut át rajta levegő (azaz 0 liter/m²), ezáltal a szél nem mozgatja el a testet körülvevő melegebb légréteget. Az anyag a vízállóság terén is kimagasló tulajdonságokkal rendelkezik. Az EN 343 szabvány értelmében egy membrán akkor tekinthető vízhatlannak, ha ellenáll egy 1300 mm magas vízoszlop nyomásának. Az ISO 811 tanúsítvány szerint a Sympatex membrán messze felülmúlja ezt a követelményt, hiszen több mint 45 000 mm magas vízoszlop nyomásának is képes ellenállni. 

A terméket részletesen bemutató videó:

A Panamericana szettet üzletünk munkatársai is letesztelték!A teljes teszt elolvasható a "Saját tesztelésű termékek"menüpont alatt.  Egy szokatlanul extrém videós bemutatóért kattints ide:

További terméktulajdonságokért látogasd meg az anyaglexikon menüpontunkat !

A termék rendeltetésszerű használat során speciális mosószerrel tisztítható .

A mosószer speciálisan technikai – motoros ruházathoz lett fejlesztve, használatával a termékek nem csak tisztán tarthatóak, de várható használati idejük is növekszik!

A Speciális motoros ruházathoz fejlesztett mosószert az alábbi linkre kattintva érheti el:

 https://modeka.hu/termek/hey-combi-wash-technikai-ruhazat-mososzer.30.html

Az eső és szélzáró membrán tisztításához az alábbi terméket szükséges használni: 

https://modeka.hu/termek/mososzer-membranos-ruhazathoz.601.html