A nagyításhoz kattintson a képre!

TACOMA II Kabát tesztA Tacoma II kabátot is vallatóra fogtuk az alpesi hágókon.

Ezúttal nem tudtunk meggyőződni az eső és szélzáró membrán képességeiről, de ezt nem is bántuk, hiszen így valóban szép , kánikulai napon motorozhattunk, illetve a Tacoma II ugyanazt a kiváló membránt tartalmazza mint Tacoma I , amit korábban jégesőben és tejködben teszteltünk sikerrel a Grossglockner csúcsán.

A Tacoma II kánikulában, 30+ celsius felett viselve is tökéletes élményt nyújt. A karrészen a korábbi modellhez képest hosszabb nyitható szellőzőket kapott, de ha nem lett volna rajta egyetlen nyitható szellőző sem, akkor is a teljes felületen átszellőző kabát komfortos viselet. Képzeld el hogy az utcai kabátod kényelmében motorozol, de a legmagasabb szintű Level 2-es protektorozás véd a túráid során. Képzelj hozzá tökéletes szellőzést és kimagasló védelmet az eső ellen. Képzeld el hogy a kánikulában sincs meleged a motoros ruhádban.

Akár a Tacoma I, akár a Tacoma II –t választod, mi biztosak leszünk benne hogy te a legjobbat választottad amit a világon jelenleg ebben az árban megvásárolhatsz!

A terméket honlapunkon az alábbi linkre kattintva tudod megtekinteni: https://modeka.hu/termek/modeka-tacoma-ii-tesztgyoztes-harom-retegu-kabat.575.html